درخواست المثنی مدارک شرکت
برای درخواست المثنی مدارک شرکت مقاله زیر را با دقت مطالعه کنید ، ممکنه براتون پیش آمده باشه که مدارک ثبت شرکت به دلایل مختلفی مفقود شود در این صورت چه باید بکنیم؟ در این هنگام باید از طریق اداره ثبت شرکت ها برای اخذ المثنی برای مدارک ثبتی اقدام کنیم .
آیا این امر امکان پذیر است یا خیر؟!!
فرم درخواست اخذ المثنی مدارک مفقود شده به امضای کلیه اعضای هیات مدیره می رسد و به همراه مدارک هویتی تمام اعضای هیات مدیره و توسط وکیل رسمی دادگستری به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده می شود . سپس باید نسبت به اخذ المثنی اقدام کرد.
برای دانلود ((( فرم درخواست المثنی ))) کلیک کنید
پس از اینکه مدارک به اداره تحویل داده شد استعلام های لازم انجام می شود و مدارک تحویل متقاضی می گردد.
همان طور که افراد حقیقی اسناد و مدارکی برای اثبات هویت خویش دارند، اشخاص حقوقی هم برای اثبات هویت و برای شناسایی و رسمی نشان دادن خود دارای مدارک هویتی هستند.
مفقود شدن سند ها و مدارک شرکت ها موضوعی است که امکان دارد برای شرکت های مختلف در طول زمان های متفاوت اتفاق بیافتد.
هنگامی که شرکتی با این مشکل روبه رو میشود میتواند تقاضای خود را برای گرفتن المثنی مدارک مفقودی مورد نظر، به اداره مربوطه که ثبت شرکت ها است ارسال کند.
برای مدارک ثبتی هر کدام از شرکت ها، المثنی شامل موارد زیر می شود:
مدارکی که میشود برای آنها تقاضای المثنی کرد بستگی به نوع شرکت مربوطه دارد. به صورت کلی و خلاصه در هر شرکتی برای بعضی از مدارک میتوان المثنی درخواست کرد که به آنها اشاره خواهیم کرد:
- در ارتباط با شرکت هایی با مسئولیت محدود این مدارک شامل اساس نامه، شرکت نامه و تقاضا نامه، صورت جلسه تاسیس کنندگان است.
- درباره شرکت های دارای سهامی خاص اين مدارك شامل اساس نامه مقرر شده در 64 ماده و دارای 11 تبصره در قانون اساسی وصورت جلسه تأسیس کنندگان میباشد.
- در رابطه با شرکت تعاونی، اساس نامه در 52 ماده منعقد شده، صورت جلسه تاسیس کنندگان و اعضای هیأت مدیره، شرکت نامه و تقاضانامه را شامل مي شود.
- در مورد شرکت های غیرتجاری؛ اساس نامه در 27 ماده، اظهارنامه و صورت جلسه تاسیس کنندگان مداركي است كه براي آن ها المثني صادر مي شود.
تذکر: چنان چه شرکتی تقاضای المثنی برای مدارک خود داشت، فقط برای موارد فوق المثنی صادر میگردد و برای مدارک و صورت جلسه های مربوط به شرکت که در بایگانی اداره ثبت آن شرکت نگهداشته میشوند، المثنی فرستاده نمیشود.
در صورتی که هر یک از شرکت ها مواردی مثل لیست سهامداران ، تعداد دقیق و یا ارزش سهام خود را به هر دلیلی در دسترس نداشته باشد باید وکیل رسمی شرکت و یا یکی از افرادی که صاحب سمت در آن هستند به شورای حل اختلاف مراجعه کند و از اداره گفته شده نامه ای خطاب به اداره ثبت شرکت ها دریافت کند پس از آن این نامه را به اداره ثبت شرکت ها تحویل دهد و لیست مربوطه را دریافت کند.
چگونه می توان درخواست المثنی مدارک شرکت را داد؟
برای دریافت المثنی شرکت باید از طریق اداره ثبت شرکت ها اقدام کنید. فرم درخواست مدارک المثنی مدارک شرکت که گم یا ربوده شده است، باید به امضای تمامی اعضای هیات مدیره برسد. بعد از امضای این افراد، باید تمامی مدارک هویتی آنان توسط وکیل دادگستری یا یکی از افرادی که صاحب سمت در شرکت هستند، به شورای حل اختلاف مراجعه نموده و نامه ای خطاب به اداره ثبت شرکت ها دریافت نماید. سپس به اداره ثبت شرکت ها رفته و مدارک و نامه را تحویل دهد. پس از اینکه مدارک به اداره مربوطه تحویل داده شد، استعلام های مرتبط با صدور المثنی مدارک شرکت صورت می پذیرد. در نهایت مدارک تحویل متقاضی دریافت مدارک المثنی مدارک شرکت می شود.
امکان دریافت المثنی مدارک شرکت برای کدام یک از مدارک ثبتی وجود دارد؟
مدارک شرکتی که شما در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسانده اید، مدارک بسیار مهمی هستند که ممکن است به هر دلیلی آنها را گم کنید یا از بین برود یا ربوده شود. بنابراین برای ادامه فعالیتهای خود باید تمامی مدارک ثبتی شرکت را در دسترس داشته باشید. اولین کار در این زمینه درخواست المثنی مدارک شرکت است که برای برخی از این مدارک می توان اقدام کرد. دریافت المثنی مدارک شرکت براساس نوع شرکت امکانپذیر است که در این مطلب، به طور خلاصه به آن اشاره خواهیم کرد:
شرکت با مسئولیت محدود: اساس نامه، شرکت نامه و تقاضا نامه، صورت جلسه تاسیس کنندگان از جمله مدارک مربوط به شرکت هایی که با مسئولیت محدود هستند.
شرکت های سهامی خاص: مدارک مربوط به شرکت سهامی خاص شامل اساس نامه مقرر در 64 ماده و دارای 11 تبصره در قانون اساسی و صورت جلسه تاسیس کنندگان است.
شرکت تعاونی : مدارک موردنیاز برای شرکت های تعاونی شامل اساسنامه در 52 ماده معقد شده، صورت جلسه تاسیس کنندگان و اعضای هیات مدیره، شرکت نامه و تقاضانامه است.
شرکت غیر تجاری: صدور المثنی مدارک شرکت غیر تجاری مشتمل بر اساس نامه در 27 ماده، اظهارنامه و صورت جلسه تاسیس کنندگان می باشد.
اخذ لیست سهامداران و تعداد و ارزش سهام ها از اداره ثبت شرکتها
در صورتی که هر کدام از شرکت ها در رابطه با مواردی همچون لیست سهامداران شرکت، تعداد دقیق و ارزش سهامی خود اطلاعات دقیقی نداشته یا فراموش کرده باشند می توانند با مراجعه به صورت جلسه های شرکت از این آمار مطلع شوند. در صورت جلسات شرکت تعداد دقیق سهام هر یک از سهامداران شرکت و نوع سهام این افراد به طور واضح مشخص شده است. در صورتی که این ارقام با لیست سهامداران ثبت شده در اداره ثبت شرکتها یکسان نباشد، می توان به اداره ثبت شرکتها مراجعه نمود. پس از مراجعه به اداره ثبت شرکتها، چنانچه لیست سهامداران شرکت با لیست اداره فوق مغایرت داشته باشد، پرونده بلااثر می شود.از طرفی برای دریافت فهرست اسامی سهامداران، بایستی یکی از شرکاء یا وکیل رسمی شرکت به شورای حل اختلاف برود و نامه ای را خطاب به اداره ثبت شرکت ها را دریافت کند که در آن درخواست لیست سهامداران قید گردد. پس از دریافت نامه از شورای حل اختلاف به اداره ثبت شرکت ها رفته و فهرست سهامداران شرکت را می توان تحویل گرفت. درنهایت با اخذ لیست سهامداران، این امکان برایتان فراهم می شود که نسبت به تنظیم و ارسال صورتجلسات شرکت اقدام نمایید. پس از واگذاری مدارک مربوط به ثبت شرکت ، لازم است تمامی اوراق را شرکاء امضاء نموده و مهر شرکت به مدارک فوق ممهور گردد.
فرم درخواست المثنی مدارک شرکت – نمونه فرم درخواست ارائه تصاویر مدارک شرکت
فرم درخواست المثنی مدارک شرکت – نمونه فرم درخواست ارائه تصاویر مدارک شرکت
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید
02188880703
09197391029